Maatschappelijk werk

Cliënten weten het beste waar ze het moeilijk mee hebben.
Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -13:00
Zaterdag & Zondag
Gesloten

Maatschappelijk werk

Ons maatschappelijk werk binnen onze afdeling GGZ bij PsyM omvat de professionele ondersteuning van cliënten die te maken hebben met psychische problematiek. We bieden een breed scala aan diensten, variërend van emotionele ondersteuning tot praktische hulp bij het omgaan met de gevolgen van psychische aandoeningen.

Doel

Bij PsyM is ons doel in het maatschappelijk werk binnen de GGZ duidelijk gedefinieerd: we streven ernaar de levenskwaliteit van onze cliënten te verbeteren, hen deskundig te ondersteunen tijdens hun herstelproces en hen te begeleiden bij het verwezenlijken van hun persoonlijke doelen. Als toegewijd team zijn we vastberaden om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin onze cliënten kunnen gedijen en zich kunnen ontwikkelen.

Werkwijze

Onze maatschappelijk werkers binnen de GGZ bij PsyM bieden begeleiding, advies en praktische oplossingen. We staan klaar om cliënten te helpen bij het navigeren door complexe systemen, zoals het aanvragen van uitkeringen, huisvesting en het vinden van passende zorg en ondersteuning.

Zorgprestatiemodel (ZPM)

Binnen het ZPM wordt maatschappelijk werk bij PsyM apart geregistreerd als een essentieel onderdeel van onze diensten. Dit betekent dat de tijd en inspanning van onze maatschappelijk werkers specifiek worden vastgelegd en vergoed volgens de geldende regels.

Kortom, maatschappelijk werk binnen onze afdeling GGZ bij PsyM speelt een cruciale rol in het ondersteunen van mensen met psychische problemen en draagt bij aan hun welzijn en herstel.