Werken of Stage

Kom jij ons team versterken?
Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -13:00
Zaterdag & Zondag
Gesloten

Werken bij PsyM

Zoals we met de wensen en talenten van kinderen rekening houden, doen we dat ook met die van medewerkers. Ontwikkeling en loopbaanplanning vinden we belangrijk.
We ondersteunen medewerkers met opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden en we zijn steeds op zoek naar mogelijkheden om het werk te verbeteren en om nieuwe methodes te ontwikkelen.

Kom jij ons team versterken? Ben je enthousiast over onze werkwijze en geïnteresseerd in werken bij PsyM maar staat er geen vacature bij die aansluit op jouw capaciteiten en opleiding? Stuur ons dan een open sollicitatie naar info@psy-m.nl, waarin je ons laat weten wat jij zou willen bijdragen aan PsyM en welke ervaring en competenties je meebrengt. We kijken er naar uit om kennis met je te maken!

Open sollicitatie

Met enige regelmaat zijn we op zoek naar pedagogisch medewerkers B. Wil je jouw talent op een andere functie inzetten bij PsyM? Mail dan je open sollicatie en cv naar info@psy-m.nl. Na ontvangst onderzoeken we of er geschikte functies zijn die aansluiten bij jouw opleiding, ervaring en achtergrond. We zien je mail graag tegemoet. Wellicht kunnen we in de toekomst iets voor elkaar betekenen.

Stage of afstuderen bij PsyM?

Je kunt bij PsyM stage lopen. Je krijgt de gelegenheid om, voor je opleiding relevante, werkzaamheden te doen onder verantwoordelijkheid van een gekwalificeerde jeugdzorg professional.  PsyM heeft stageplekken voor mbo- en hbo-studenten en één WO-student Gedragswetenschappen. Vragen over de stageprocedure of inhoudelijke vragen over de stageplekken kun je richten aan de afdeling P&O. Neem contact met hen op via hieronder staande contactformulier.