Wie zijn wij

Een groep deskundigen die voor u klaar staat.
Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -13:00
Zaterdag & Zondag
Gesloten

Wie zijn wij

Samen met u kijken we op basis van uw mogelijkheden en klachten, waaruit uw zorgbehoefte bestaat. En vervolgens leggen wij u uit, op welke basis van de door ons gestelde medische diagnose en analyse uw behandeling/therapieën bij ons gaat krijgen.

PsyM hanteert een transparante werkwijze, waarbij iedere belanghebbende partij zich thuis voelt. Uiteraard vanuit een cultuur sensitieve GGZ zorg aanpak opereert PsyM conform de eisen die aan een professionele zorgorganisatie worden gesteld. De Governance Code Zorg vormt daarbij de leidraad. De Raad van Commissarissen, die bestaat uit ervaren leden, houdt toezicht op een juiste manier van bedrijfsvoering en adviseert de directie indien nodig.

Iedereen met psychische problemen behoort in principe tot de cliëntenkring van PsyM. Als u hulp overweegt of niet tevreden bent met de behandeling die u elders krijgt of u zoekt hulp voor een naaste; U kunt bij ons terecht! Met een verwijzing van de huisarts helpen wij, volwassenen vanaf 18 jaar en ouderen.

U kunt van ons een goede diagnose en een duurzame maat- behandeling verwachten! Onze multidisciplinaire en meetbare aanpak met feedback-momenten heeft inmiddels al tal van tevreden cliënten opgeleverd. Onze onafhankelijke cliëntenraad komt regelmatig bij elkaar om de belangen van onze cliënten te behartigen. Onderwerpen zoals de kwaliteit van onze dienstverlening, communicatie en bereikbaarheid worden dan tegen het licht gehouden en aan de organisatie teruggekoppeld.