Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -13:00
Zaterdag & Zondag
Gesloten

Zorgaanbod

PsyM faciliteert een leven vol betekenis voor mensen met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Een leven waarin zij van betekenis zijn door een bijdrage vanuit volwaardig burgerschap. Maar ook een leven waarin zij betekenis ervaren door te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Eigen keuzes, eigen kracht en eigen mogelijkheden vormen daarbij steeds de basis.

Ons uitgebreide zorgaanbod is afgestemd op de individuele ondersteuningsbehoeften van mensen. Vanuit gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid benaderen wij onze cliënten met een brede blik, en hechten wij veel waarde aan hun levensverhaal, netwerk, drijfveren en toekomstidealen. Wij combineren passie en professionaliteit om cliënten te ondersteunen in het vinden en ervaren van betekenis.

Afdeling GGZ

Als GGZ instelling behandelen wij complexere psychische problematiek. De aard van de klachten en problemen waarmee hulpvragers bij PsyM komen lopen sterk uiteen. Wij maken gebruik van evident based behandelmethoden en technieken, zo nodig in combinatie met medicatie. PsyM is gespecialiseerd in herstel gerelateerde groeps- en ambulante behandeling en begeleiding van psychiatrische en psychologische stoornissen voor volwassenen, kinderen en jeugd. Ons zorgprogramma: Zorgprogramma PsyM

Afdeling Maatschappelijk werk en dienstverlening (MwD)

PsyM biedt persoonlijke begeleiding, coaching en ondersteuning aan hulp-behoeftigen met een specifieke hulpvraag. Wij ondersteunen cliënten in het Nederlands, Engels, Turks, Arabisch en Armeens. PsyM is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen met een WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) of een WLZ (Wet Langdurige Zorg) indicatie.