Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -13:00
Zaterdag & Zondag
Gesloten

Zorgaanbod

PsyM faciliteert een leven vol betekenis voor mensen met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Een leven waarin zij van betekenis zijn door een bijdrage vanuit volwaardig burgerschap. Maar ook een leven waarin zij betekenis ervaren door te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Eigen keuzes, eigen kracht en eigen mogelijkheden vormen daarbij steeds de basis.

Ons uitgebreide zorgaanbod is afgestemd op de individuele ondersteuningsbehoeften van mensen. Vanuit gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid benaderen wij onze cliënten met een brede blik, en hechten wij veel waarde aan hun levensverhaal, netwerk, drijfveren en toekomstidealen. Wij combineren passie en professionaliteit om cliënten te ondersteunen in het vinden en ervaren van betekenis.

Afdeling GGZ

Als GGZ instelling behandelen wij complexere psychische problematiek. De aard van de klachten en problemen waarmee hulpvragers bij PsyM komen lopen sterk uiteen. Wij maken gebruik van evident based behandelmethoden en technieken, zo nodig in combinatie met medicatie. PsyM is gespecialiseerd in herstel gerelateerde groeps- en ambulante behandeling en begeleiding van psychiatrische en psychologische stoornissen voor volwassenen. Ons zorgprogramma: Zorgprogramma PsyM

Maatschappelijk werk

Ons maatschappelijk werk binnen onze afdeling GGZ bij PsyM omvat de professionele ondersteuning van cliënten die te maken hebben met psychische problematiek. We bieden een breed scala aan diensten, variërend van emotionele ondersteuning tot praktische hulp bij het omgaan met de gevolgen van psychische aandoeningen.